Reflektorji Camera WiFi varnost

Reflektorji Camera WiFi varnost

varnostne kamere svetlobo neznano je lahko strašljivo, vendar nihče naj se boji v lastnem domu. Sunwebcam ZTNFLC lets veš, vse je varno, preden vam tudi odprtih vrat. Ali ste na različne celine ali okrog bloka, lahko vidite, kaj se dogaja doma in kdo je...

Podrobnosti izdelka

varnostne kamere svetlobo

图片11.png图片12.png

图片13.png图片14.png

图片15.png图片16.png

图片17.png图片18.png

Neznano je lahko strašljivo, vendar nihče naj se boji v lastnem domu. Sunwebcam ZTNFLC lets veš, vse je varno, preden vam tudi odprtih vrat. Ali ste na različne celine ali okrog bloka, lahko vidite, kaj se dogaja doma in kdo stoji na vaša vrata. Sunwebcam ZTNFLC vrsto novosti Wi-Fi živo, tako da si lahko ogledate kjerkoli, kadarkoli.
Robotski spremljanje 24/7
Ko zazna gibanje, Sunwebcam Pro LED varnost gibanja snemanje svetlobo z Wi-Fi točk v smeri gibanja. Kot gibanja filmov, bodo sledili luči.
Nikoli Miss A trenutek
Sunwebcam ZTNFLC bo odkrivanje dejavnosti in pošiljate poročila neposredno za pametne naprave med snemanjem dogodek na a odaljitev SD kvarta za poznejše predvajanje.
Povezovanje z družino
Vidim da vaši otroci priti varno domov ali si jih ogledate igranje iz pametne naprave: The Sunwebcam ZTNFLC ujame dobre stvari in pomoč preprečuje slab.
Velik obseg spremljanja
PIR (pasivni infrardeči senzor) tehnologija lahko zajemanje gibanja do 55 metrov stran za vrsto ogromen 200 stopinj.
Značilnosti:
LED svetlobni vir 6 x 1 w High Power Nichia LED's
Barvna kamera z Wi-Fi vezen domu ali oddaljeno spremljanje
Robotski glavo funkcijo, ki se samodejno vrti LED odpluli proti poljubnih območij 3 gibanja senzor za odkrivanje za osvetlitev dejavnosti
Inteligentni zaznavala gibanja PIR z 200 stopnjo odkrivanja območje
4 GB SD kartico vključena (dvignili do 32GB) lahko posnamete do 2.000 dogodkov
Združljiv z Android in Apple naprave

Povpraševanje