Kamera sončna železniške

Kamera sončna železniške

sončno energijo varnostni kamero zunanji opis izdelka Sunwebcam Solar 4G IR kamera PTZ serije je močan, lahko razporejeno, popolnoma samostojni HD Ultra HD (UHD) nadzor rešitev. Sistem je usposobljen za učinkovito oddaljenem mestu, 24/7 Day/Night nadzor za najbolj...

Podrobnosti izdelka

sončna sila varnostne kamere zunanji

Opis izdelka

Sunwebcam Solar 4G IR kamera PTZ serija je močan, lahko razporejeno, popolnoma samostojni HD Ultra HD (UHD) nadzor rešitev. Sistem je usposobljen za učinkovito oddaljenem mestu, 24/7 Day/Night nadzor za najzahtevnejše aplikacije kjerkoli celični 4 G kritje je na voljo. Baza ZTN4GSD-200 Solar PTZ kamero sistem je zgrajen okoli omrežje IR PTZ kamera dali res 1080P HD televizija tudi v 0 lux (ni svetlobe) hvala integriranega visoko moč IR LED osvetlitev. Opremljen na kameri mikro SD ali Micro SDHC video medije, da neobvezno na vozilu NRV enoti omogoča prilagodljivo upravljanje možnosti z vrhunsko snemanje sposobnosti. WiFi komunikacije in 4G Cellular povezljivost strojne opreme so na voljo z vsesplošno podporo večina prevoznikov po vsem svetu. Vrsto vključene oddaljeno spremljanje možnosti iz spletnega vmesnika CMS / NRV programske opreme in ogled prenosen Apps so vse tudi na dosegu roke. Zgrajena za krepak aplikacije in okretnost, uporabniki lahko prepoznavanje in sledenje cilje na oddaljenih lokacijah v popolni temi na velike razdalje od nekod celo pametni telefon. Popolnoma sončen sila je enostaven za namestitev in na voljo nešteto možnosti, ki pomaga doseči vse, od nadzora, varnosti na čas-spozaba registrski in naprej.

Sunwebcam ZTN4GSD-200 glavne značilnosti:

Celoti sončen sila, samostojni infrardeče HD PTZ varnostnih kamer sistem

1080P HD Video na 30fps ali 720p pri 30fps

H.264, in MJPEG (nov izbirni H.265)

5 x optičen glasno brnjenje avto-žarišče objektiv (druge možnosti dostopni)

Vgrajene infrardeče IR LED

Krepak 4G LTE WiFi Universal strojne opreme (storitev ni na voljo *) Plus vse-v-enem Omni-ojaèevanje

Vključuje popolnoma funkcionalen spletni vmesnik in prost PC NRV / CMS Software za mobilne aplikacije

iPhone, iPad, Android, PC Windows in MAC vse podprte

Nadzora, skupaj z živo ogled, snemanje, iskanje, predvajanje, izvoz

Podpira na vozilu shranjevanje in zaznavanje gibanja, neobvezno IVS Video Analytics

Podpora za dva način avdio Mic/zvočniki, Sirene, LED Spot luči, v/i Alarm in naprava releji

Podpora za Sunwebcam Linux in NRV PC sistemov (neobvezno)

Podpora za enoten sistem več modelov

Opcijo daljinskega upravljanja energije, sistem spremljanja

Neobvezno nadomestni brezžične komunikacije - razširljiv

Poljuben barva barve sheme, prašno lakiranje, itd črni ali beli standardnih barv

Neobvezno Sunwebcam prometa razred sekcijska Pole sistem

Neobvezno litij podlagi inteligentni baterije zdaj na voljo za vrhunsko delovanje in dolgo življenjsko dobo

Po meri možnosti, ki so na voljo na zahtevo - v teku daljinsko podporo vključitev

Visoke ločljivosti za Ultra HD (UHD) visoko pogon nadzora:

Sunwebcam osebe Solar kamero sistem modelov pomoči za zagotavljanje visoko zmogljivost, popolnoma samostojni PTZ kamero operacij z dejanskih stroškov in impresiven nabor funkcij kot daljinski nadzor nikoli ni videl. Zgrajena v več različicah enote privzeto Pan/Tilt/Zoom kamere IP ponašajo najboljše značilnosti industrije. Dodatno opremljen z avto-prilagajanje Smart IR LED Array seznanjene s 5 x optični zoom objektivov skoraj vam pove vse, kar morate vedeti. Take IR donacij, nočno gledanje razdalje več kot 400 ft so standardni modeli. ZTN4GSD-200 serija prinaša tudi v svoji osnovni model in izbor razborit zunanja oblika od nastavitve fotoaparata kot WDR izpolnjuje visoke hitrosti natančnost živeti ogled, Išči, predvajanje in izvoz ki so vse enostavno doseči. Podoba predstava, res prijaznost do uporabnika, različnih sposobnosti, kot so RTSP živo vse pridejo skupaj za vrhunske rezultate.

Zgrajena za trajna, robustno ampak modularni zahteve:

Sunwebcam ZTN4GSD-200 Solar IR PTZ kamero sistem zagotovo postavlja nov standard v daljinski nadzor. Vsi deli so zgrajene zakaj srež okolje kot njenih krepak 4G in WiFi omogočeno strojne opreme za krepak moč sistem oprema tudi neobvezno na vozilu PC osnova ali Linux NVRs. Z vsem tem, je še vedno modularno zasnovo, stranke lahko zahtevajo široko paleto dodatkov, nudimo bilo senzorji, mikrofoni, zvočniki, LED luči, v/i Wireless remote releji in pozneje. Vsak vidik je strokovni naziv in namerno raznašati vrhoven prenehati, zanesljiv video varnost, za več let. Sistemi se hitro prilagodi na zahtevo alternativa ali več plasti Wireless ali drugih komunikacijskih možnosti, več kamere pritrditi ali PTZ in več je enostavno s pomočjo strokovnjakov Sunwebcam osebe.

Sunwebcam Superior obveščevalnih:

Sunwebcam strokovnjaki proizvajati modularnega specializirane rešitve, ki omogoča nešteto spremembe in prilagajanje, da ustreza potrebam vsake aplikacije. Naj bo ena več uvajanja sistema na oddaljenem področju, gradbišče ali za mesto širok nadzor Sunwebcam strokovnjaki ponudba vrhunske sisteme in izkušnje za doseganje vaših ciljev gladko. Kontakt naše prijazno osebje danes in spoznajte številne prednosti, ki jih nudimo. Biti prilagodljiva montaža, state-of-the Art zbornik kot H.265 za operativne zahteve za SDK ali odprto platformo protokolov, je Sunwebcam rešitve pokrivajo najširšo paleto možnosti sodobnih.

Vse vrste uporabe, vključno z aktivno in Re-Active nadzor, varnost, spremljanje, Lapse posnetek, obvestilo, opozorilo, komunikacije in oddaljeni rele vhodno/izhodni nadzor in več


Povpraševanje