Sončne kamero

Sončne kamero

Naše Sunwebcam, brezžična kamera celični sistem, poganja sonce in samo zahtevajo cellular znak opravljati samostojno kjer koli na svetu 24/7/365! Opremljena z notranjo baterijo, Sunwebcam je namenjen za najhujše nevarnosti za okolje ob hkratnem zagotavljanju instant video &...

Podrobnosti izdelka

Naše Sunwebcam, brezžična kamera celični sistem, poganja sonce in samo zahtevajo cellular znak opravljati samostojno kjer koli na svetu 24/7/365! Opremljena z notranjo baterijo, Sunwebcam je namenjen za najhujše nevarnosti za okolje, medtem ko zagotavlja instant video & slike na vašem oddaljenem mestu varna tudi v pogojih Razdobja.

1.jpg

Kaj lahko storite na Sunwebcam

Sunwebcam omogoča

24 ur video zapisov

Fotografiranje rednih

Prikaže besedilo ali email obvestila v primeru ljudi ali vozil je prisotna med varnostno shranjevanje video & slike v naše oblak programske opreme za pregled

Zakoten prefekt skozi PC & Mobile App

Daljinski upravljalnik kamero z računalnika ali mobilne naprave

Oblak storitev vez s cellular novice sporočilo in oblak software mesečno, plačate samo, ko potrebujete nov video & slike

 5.jpg

To je zelo pomembno za zbiranje informacij za študij za spremljanje okolja in kmetijstvo področjih, vendar hkrati zelo zamuden ter včasih nedosledno zaradi razpoložljivosti oseba, ki opravlja te študije. Najbolj učinkovit način za zbiranje informacij za okoljske in kmetijske študije je, da imajo 24/7 nadzora, vendar je zelo drago opravilo, če upoštevamo čas zaposlenih in potovanja.

7.jpg

Na Sunwebcam omogoča brezžično telegrafirati/sončne podatkov in sliko zbirke 100 %. Oblak storitev omogoča na ključ rešitev za okoljske inženirji in znanstveniki, da se osredotoči na podatke.

PROMETA & CEST

Sunwebcam zagotavlja cenovno prometa, spremljanje mest vseh velikosti, prihranek stroškov

tipične rešitve vključujejo drago spletno stran načrtovanje in inženiring, komunikacijske infrastrukture, jarkov, in stroške za lastniške programske opreme in strežnikov.

20.jpg

Majhnost in majhna teža sistema omogoča, da postavijo na obstoječo infrastrukturo glede pola prometa Poljaki, mostovi, dreves.

Oblak storitev zagotavlja popolno upravljanje kamer, povezave do strani obačen krajšava za v realnem času prometne razmere.

30.jpg

GRADBENIŠTVO

50.jpg

Prednosti so:

Delovišču tatvina preprečitev

Delovišču pogoj živo pogled

Zavarovalni zahtevek varstvo

Vodijo zainteresirane strani obvešča

Zmanjšanje stran potne stroške

Projekt trženja

Vizualni revizijsko sled - zmanjšanje obveznosti

Zmanjšanje projekt sporov, upravljanje podizvajalcev in mejniki

1.jpg

Daljinski nadzor in varnost električnega omrežja je tako pomembna kot kdajkoli. Ali moraš prefekt opremo ali zaščito pred krajo in nedovoljenim poseganjem, ob povezano spremljanje v realnem času je ključnega pomena za vaše delovanje.

VARNOST OMREŽJA ELEKTRIČNE ENERGIJE

61.jpg

Sunwebcam in Cloud storitev ponuja end-to-end rešitev za daljinski nadzor električnih elektronapajalnih postaj in drugih področjih kritične infrastrukture. Bogat nabor zagotavlja podatkov, opozorili in alarmi in arhiva slik.

62.jpg

OLJE & PLINA & RUDARSTVO

V Sunwebcam je brezžičnih nadzornih kamer, namenjene težkih okoljih, krepak vse vremenske razmere ohišja tlakom hermetično IP67. Je popolnoma svoja osebnost posoda, s kablom kratek vključeni sončne celice.


Povpraševanje