Solar Powered prostem varnostnih kamer

Solar Powered prostem varnostnih kamer

Solar powered zunanja varnostna kamera paket seznam sončne x1 4 G kamero x1 nosilec x2 imetnik za Pole x2 imetnik za kota x2 nerjavnega trak x6 U Ring (89 mm) x2 U obroč (140 mm) x2 pribor (vijaki, podložke, matice...) Tehnične informacije uporabi konstrukcije 100 % sončne & brezžično,...

Podrobnosti izdelka

Solar powered prostem varnostnih kamer

图片6.png

Seznam paketov

Sončne celice x1

4G kamero x1

Nosilec x2

Držalo za palico x2

Držalo za kota x2

Trak iz nerjavečega x6

U Ring (89mm) x2

U obroč (140mm) x2

Pribor (vijaki, podložke, matice...)

图片7.jpg

Tehnične informacije

图片8.png

Uporaba

Gradbeništvo

图片9.jpg

100 % sončne & brezžično, ujeti-osnova in namesti v 20 minutah. Omogoča uporabnikom dostop do vaše kamere iz katerega koli računalnika ali mobilne naprave preko spletnega brskalnika. Enostavna rešitev za skoraj vsak delovišču pod soncem, boljše kakovosti in projektnega vodenja.


Agricluture

图片10.jpg

Ranches in kmetij so oddaljeni, in WiFi in električno omrežje običajno niso available.100% sončna pogon podpira cameraworking 24/7/365! Storitev v oblaku in spletne aplikacije omogočajo prijavo iz katerega koli računalnika ali pametni telefon v oddaljenem monitoringand prejemati opozorila.


Prometa & cest

图片11.jpg

Majhnost in majhna teža od na systemallows, da postavijo na obstoječo infrastrukturo, kot svetlo Poljaki, prometa Poljaki, mostovi, dreves. Oblak storitev zagotavlja popolno upravljanje kamer, povezave do strani obačen krajšava za v realnem času prometne razmere.


Mesta & javna dela

图片12.jpg

Subwebcamconsume 1/5 do 1/10th moč tradicionalnih oddaljenih kamer zaradi edinstven, patentiran nizke porabe integrirana elektronika načrt. To omogoča fotoaparat za delo za dolgo časa, ko je oseba enkrat sončna.


Olje & plina spremljanja okolja

图片13.jpg

Sunwebcam je brezžično surveill ancecameras namerno zakaj srež okolje, krepak allweather ohišja tlakom hermetično IP67. Je popolnoma svoja osebnost posoda, s kablom kratek vključeni sončne celice.


Spremljanje stanja okolja

图片14.jpg

100 % brezžično telegrafirati/sončne podatkov in sliko zbirke. Oblak storitev omogoča na ključ rešitev za okoljske inženirji in znanstveniki, da se osredotoči na podatke.


Powerline pregledi

图片15.jpg

Daljinski nadzor in varnost električnega omrežja je tako pomembna kot kdajkoli. Sunwebcam in Cloud storitev ponuja end-to-end rešitev za daljinski nadzor električnih elektronapajalnih postaj in drugih področjih kritične infrastrukture. Bogat nabor zagotavlja podatkov, opozorili in alarmi in arhiva slik.


Dam

图片16.jpg

Idealno za zunanjo uporabo, pomoč pri spremljanju zlasti velikih območij brez električnega omrežja ali varovala, na primer, dam, rezervoar, zaliv, itd. Prihranek stroškov za tipične rešitve vključujejo drago komunikacijske infrastrukture in varnosti stroškov.


Povpraševanje