Solar Powered Network Camera

Solar Powered Network Camera

Izkoristite je najboljši pokritost iz vaš zunanji Wireless varnost kamere so srbenje spravil v sunwebcam sončne fotoaparat ne mudi. Obstaja veliko, kar morate vedeti, preden boste dobili vaš zunanji nadzor navzdol. To je druga zgodba-v zaprtih prostorih in na prostem v zaprtih prostorih, morate stene in...

Podrobnosti izdelka

Izkoristijo najboljše kritje od vaš zunanji Wireless varnostnih kamer

图片1.png

So srbenje dal vsunwebcam sončne kameroNe hitite. Obstaja veliko, kar morate vedeti, preden boste dobili vaš zunanji nadzor navzdol.
To je druga zgodba-v zaprtih prostorih in na prostem
V zaprtih prostorih, morate stene in strope niz svoje varnostne kamere in bazen. morebitne posebne, ohišje za to, ampak na prostem? Prostem brezžične varnostne kamere je kot nalašč za katero koli mesto. Ker je brezžična, lahko ga kjerkoli želite, kjer imate prednost pogled, ki vključujejo izhodi in windows, potrebujete oseba braniti iz vseh vrst vreme, vročini in radoveden ptic.
Vendar drži. Dvorišču brezžično domače varnostne kamere je močno razlikuje od fotoaparata notranji nadzor preprosto zato, ker je pridobiti več obseg, približno 24 metrov, in res mora biti dovolj močna, da zajema slike celo pri nizkih občutljivo. Vaš notranji kamere so podprto z notranjo razsvetljavo, tako ni nobenega razloga, da bi dobili močan notranji kamere.
Medtem, prostem kamere res treba izjemno Zmogljiva za zajem slike iz vse razdalje lepo šibki svetlobi. Ti morajo biti vaših ugotovitev, ko se znajdete razmišljanje za postavitev na prostem varnostnih kamer za dom. Sedaj, ko veste, kaj se dogaja s tem prostem varnostnih kamer, išče najboljše ujemanje ne bo preveč intenzivna. Brezžično, vendar tudi kako Does to opus?
Še vedno sprašujete, kako to deluje brez žic teh ljudi? Prostem brezžične varnostne kamere je vgrajen oddajnik in pokrivajo vaše nakit. video oseba. Nekoč umestiti, to pošiljanje videosignala kakršne koli posebne frekvence v sprejemnik, ki je neposredno povezan z nadzora varnosti v hiši. To so napaja polnilna baterija, ki jih je mogoče ponovno napolniti, občasno ali te lahko nadaljuje skozi imajo dodaten akumulator, da pripravite, ko morate teh proizvodov.
Če so se odločile modelu pan-tilt outdoor brezžične varnostne kamere boste imeli širši obseg kritja in z oddaljenega sistema, ste lahko ponev in nagib fotoaparata brez težav ponastavitev zmogljivosti zunaj ali puzavica kritje. Nadzirate lahko spremembe skozi vaš mobilni telefon ali prenosni računalnik.
Te kamere so kamere zvočniki, kar omogoča komunikacijo na osebo, ki čaka na vašem pragu, brez izpostavitvijo sami, tudi če niste prilepljena vaš televizijski ali računalo zaslon, fotoaparati imajo senzorske mehanizem, ki vas opozori, da je gibanje. Je dejansko ker precej draga, po vsem, z vsemi temi mogočna funkcije, je keepin mislih trženje.
Solar powered barvna kamera odpravlja pogoste topniška jedinica ponoven napad ali juriš. Podnevi, to outdoor brezžične varnostne kamere je odvisna od sončne energije in globus večeri, svoje baterije prevzamejo nadzor nad. Tako je non-stop zunanji nadzor za svoj dom, vendar poleg hoteti obstati zmožen v kapitan žive slike spodaj 3 Lux svetlobe ali ukrepov osvetljenost. Zalotiti pismo to to povezano s kamero ni priporočljivo, če boste našli vir energije v bližini.

图片2.png

Tukaj je priloženo Specifikacije in podatkov sončne kamero sistem, ki je test v Zhongshan, Guangdong, Kitajska. (lokacijo testnega mesta je 22.52'N, 113.38' E in povprečni letni čas sonce je 3,5 ur). Lahko kot referenca v vaši državi.

Tehnične informacije

Model:GSB-100W

Operacijski sistem

vlagati Linux

Procesor

HI3518E (1.0, 1.3 MP)
HI3518C(2.0MP)

Slikovni senzor

1.0MP:1 / 4" 1,0 postopno megapixel CMOS čutilen
1.3MP:1 / 3" 1.3 megapixel postopno CMOS čutilen
2.0MP:1 / 3" 2.0 postopno megapixel CMOS čutilen

IR CUT

podpora

Objektiv

C/CS 4mm 3 Megapixel določen objektiv

Najmanjše svetilnosti

0.01 Luxa

Kompresijski standard

Stiskanja zvoka

G.726/G.711 (privzeto je G.711)

Stisnjen prevoz tok

32kbps-6Mbps, lahko samostojno določena, privzete je 2536 Kbps

Funkcija

Shranjevanje

Max 128G mikro SD kartico

Zaznavanje gibanja

lahko nastavite 4 neodvisni odkrivanje območje (občutljivost je 1-100 nastavljiv)

Alarm povezava

pošiljanje slike imenovan nabiralnik; FTP nalaganje slik in video
strežnik; slike in video posnetke na SD kartico

4G funkcijo

Podporo FDD-LTE, TDD LTE, UMTS / HSPA +, TD-SCDMA, GSM/GPRS/EDGE

Enotna specifikacija

Paket

4G WIFI kamera
Sončne celice

Skupna teža

14,5 KG

Velikost paketa

72 x 23.5 x 76 cm

Delovna temperatura

-20℃ ~ + 55℃

Delovna vlaga

10 % ~ 95 % RH

Napajalnik

DC12V 2A

Obseg varstva

IP66

porabo energije

3W (IR LED: Off); 15W (IR LED: O)


Povpraševanje