Varnostne kamere za sončno energijo

Varnostne kamere za sončno energijo

SOLARNA ENERGETSKA BREZŽIČNA VARNOSTNA KAMERA Sunwebcam vas lahko zaščiti z delom stroškov tradicionalnih trpežnih alarmnih sistemov. Ker ni žic, je enostavno premikanje kamer in detektorjev gibanja na poljubno lokacijo tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Nekateri modeli so pripravljeni, da vstanejo ...

Podrobnosti izdelka

SOLARNA ENERGETSKA BREZŽIČNA VARNOSTNA KAMERA
图片 4.png

Sunwebcam vas lahko zaščiti z delom stroškov tradicionalnih trda žičnih alarmnih sistemov. Ker ni žic, je enostavno premikanje kamer in detektorjev gibanja na poljubno lokacijo tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Nekateri modeli so pripravljeni na vse vremenske razmere in so pripravljeni na ekstremne temperature; druge je treba postaviti v ohišje kamere, odporne proti vremenskim vplivom.
Velika stvar o brezžičnih varnostnih kamerah je preprosto zato, ker ne potrebujejo nobenih zunanjih električnih vodov ali omrežne povezave. Uporablja jih na vseh oddaljenih lokacijah brez električne energije ali internetne povezave. Ker so kamere brezžične, je njihova uporabnost neomejena. Spremljajo lahko družinske dejavnosti, živali, gradbišča, parkirne garaže, okoljske spremembe, univerze in šole, zasebne nepremičnine in podjetja.
Seveda se bodo v določenem obdobju še vedno morali priključiti na vir električne energije. To je ponavadi v vrsti akumulatorja ali notranjemu baterijskemu kompletu. Vendar pa je težava tukaj, da je treba baterije zamenjati ali ponovno napolniti. Sončne celice, pritrjene na enote kamere, lahko stalno polnijo baterije. Sončne tehnologije so se skozi več let bistveno izboljšale, učinkovitost pa bi tudi delovala na oblačnih večernih dnevih. Senzorji gibanja, ki se aktivirajo, ko je prisotna aktivnost, zagotavljajo, da čas delovanja fotoaparata in prostor za shranjevanje podatkov ne bodo zapravljeni.
Če ste zagotovo lastnik doma, bi morali uporabljati vaše sončne nadzorne kamere, da bi posneli vse, kar se zgodi, ko ste odsotni, tako da jih povežete s katero koli snemalno napravo, recimo digitalni video snemalnik (DVR), videorekorder ali računalnik. Vaš fotoaparat lahko nastavite tako, da se samodejno poveže z računalnikom in vam takoj sporoči, da je ogenj ali plin puščen. Hitreje, ko ste zunaj, lahko kadarkoli ugotovite stanje svojega nepremičninskega okolja. Lahko zazna tudi steklene zlome vsakega gibanja na vašem domu.
Najnovejši sončni pogoni za varnostne kamere so zelo enostavni za namestitev. Razvijejo se tako, da je mogoče kamero premakniti na pravo mesto okoli hiše. Za velike lastnosti ali površine je morda potreben oddajnik visoke moči. Lahko enostavno vključite nove kamere v obstoječi sistem, saj skupaj z žičnicami Sončne celice, ki so vključene v komplete zaščitnih kamer, so dovolj velike, da napolnijo notranjo baterijo

Čez dan. Ob vklopu akumulatorja čez noč je tudi napajalnik za napajanje. Če želite varnostne kamere enostavno uporabljati na prostem ali na oddaljenih lokacijah, je kamera s senzorjem gibanja na sončni pogon pametna izbira.

Industrije, ki uporabljajo naš sistem za varnostno kamero na sončno energijo:

Sunwebcam je idealen za oddaljena spletna mesta, ki nimajo moči ali interneta, kjer je treba uporabljati oddaljeno varnost in nadzor. Sistem je prenosen in ga je mogoče enostavno premakniti in premestiti. Skupne aplikacije vključujejo:

gradbišča

Farm & Fish Farm & Orchard

vrtanje in proizvodnja olja in plina

Kritična infrastruktura

Nadzor vrat

Parkirišča in ceste

Tehnične informacije

Model : GSB-100W

Operacijski sistem

vgrajeni Linux

Procesor

HI3518E (1,0, 1,3 MP)
HI3518C (2,0MP)

Senzor slike

1,0MP: senzorski CMOS-senzor s stopnjo 1: 1 milijona slikovnih pik
1,3MP: senzor CMOS s stopnjo 1,3 milijona pik
2.0MP: 1/3 "progresivni CMOS senzor 2,0 milijona pik

IR-CUT

podporo

Objektiv

C / CS 4 mm objektiv s 3 milijoni slikovnih pik

Najmanjša osvetlitev

0,01Lux

Standard za stiskanje

Stiskanje zvoka

G.726 / G.711 (privzeto je G.711)

Stisnjen transportni tok

32Kbps-6Mbps, lahko samodefinirano, privzeto je 2536Kbps

Funkcija

Skladiščenje

Max 128G Micro SD kartica

Detekcija gibanja

lahko nastavite 4 neodvisna področja zaznavanja (občutljivost je 1-100 nastavljiva)

Povezava alarma

pošiljanje slik v imenovan poštni predal; naložite slike in video v FTP
strežnik; slike in videoposnetke na kartico SD

4G funkcija

Podpora FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA / HSPA +, TD-SCDMA, GSM / GPRS / EDGE

Skupna specifikacija

Paket

4G WIFI fotoaparat
Sončna plošča

Totalna teža

14,5KG

Velikost paketa

72 × 23,5 × 76 cm

Delovna temperatura

-20 ℃ ~ + 55 ℃

Delovna vlažnost

10% ~ 95% RH

Napajanje

DC12V 2A

Zaščitni razpon

IP66

poraba energije

3W (IR LED: izklopljen); 15W (IR LED: ON)

Povpraševanje