OBLAK STORITEV
Našo mobilno aplikacijo je dovoljeno neposredno povezati naše oblak storitev vam učinkoviti kontrolniki kamere programske opreme in funkcije. Za tiste ljudi, ki so vedno na begu, naše mobilne aplikacije je enostaven za vas, da ostanete obveščeni. Poglej si povezavo in kontrole celični kamero iz prostega vseh mobilnih napravah. Naša najbolj priljubljena možnost na naših mobilnih aplikacij je "Live videti" video in slike, ki vam daje takojšnje preverjanje nadzorovano območje.

 

Po meri in OEM rešitev

Naš višavje oddelek sestavlja ekipo strokovnjakov, ki imajo več kot 15 let izkušenj v programsko opremo in strojno opremo developmentin se spreminja industrije in dobro na po meri in OEM rešitve vključujejo:

● Kamero konfiguracijo prilagoditev

√ konfiguracijo po meri

√ funkcije po meri

● Prenosen uporaba prilagoditev

√ po meri in blagovno znamko uporabniških vmesnikov

√ Podporo za posebno področje uporabe

√ Podatkov analitike in alarmne funkcije

Storitev ●Cloud dostop do prilagoditev

OEM IZDELAVE OBRAZCA

Sunwebcam stoji za vse naše izdelke. Ki je na enak način smo zdravljenje naših trgovcev. Kontakt spodaj.

 

 

KAKO DELUJE

图片3.png

● Kamero sistem združuje HD kamero, akumulator, sončne polnilnik, cellular način (WiFi modem), lokalno shrambo in računalništvo v eno integrirano kompaktno napravo, ki se napaja iz majhno sončna panel (vključeni) in sistem vgrajen akumulator zagotavlja še operacija za nekaj dni, čeprav ni brez sončne vložek.

● Kamero sistem komunicira prek mobilnega ali WiFi povezavo s kamero programske opreme in storitev oblak.

● Kamero sistem samodejno prenese zbrano čas ujeti ali na zahtevo slike in video kamero programske opreme za ogled.

● Uporabnik prepričevalnost je kamera programske opreme iz računalnika ali prenosne naprave za nadzor kamere ali ogled slik in videov.

● Naše oblak storitev gostuje na Amazon Web Services (AWS), vodilni ponudnik cloud computing in visoko razširljive, zelo zanesljiv, svetu gostovanje storitev. Fotoaparat sistem je zgrajen na ta skala trdne temelje, da zagotovi varno in zanesljivo shranjevanje podatkov in dostop do vaše kamere.MOBILNO APLIKACIJO

Prenosen uporaba je grafični uporabniški vmesnik programske opreme za konfiguracijo in nadzor fotoaparata Sunwebcam. Zakleniti zunanja oblika vračunati:

■ Na zahtevo zajem slike

■ Video streaming

■ Podpira Sunwebcam kamere nad celične ali WiFi

■ mnogo-uporabnik sočasnih uporabnikov

■ Več ravni dostopa nadzor

■ Delež in izvoz slik in spletnih strani

■ Poglej si več kamer iz enega računa

image003_副本.png