Katera mesta bo široko uporabljala fotoaparat 3g4g?

- Jul 13, 2017 -

Kabelsko omrežje ne more doseči ali kabelsko omrežje, kjer so cene predragi: visoki napetosti, kot so daljnovodi, avtoceste, spremljanje okolja, preprečevanje gozdnih požarov, ulične svetilke, vrtanje nafte, naftovodi, logistika, prevoz, poplavna kontrola in izredne razmere itd. ;

Mesta, kjer osebje ni dostopno: nevarna mesta, kot so vnetljiva in eksplozivna območja, območja prenosa bolezni in druga območja nevarnosti mikrobne nevarnosti;

Relativno fiksno mesto, ki ga je treba nadzorovati, kjer bo začasno ožičenje stalo: začasno zaščito, terensko usposabljanje na področju preiskovanja javne varnosti, začasna gradbena dela, začasne dejavnosti, konvencijski in razstavni center itd.

Posebno spremljanje okolja: kot so preprečevanje gozdnih požarov, naftno polje, spremljanje poljske postaje in druge panoge s posebnim okoljem. Na teh območjih je območje široko in uporabnik je redek, kabelske linije na prostem erekcije in vzdrževanja so zelo visoke, tako da brezžični video nadzor 3G lahko igra svojo pomembno vrednost aplikacije.

Storitev mobilnega spremljanja javnega prevoza: za zadovoljitev vseh vrst prometnih orodij v procesu zahtev za spremljanje video nadzora, veljajo za finančne javne varnostne avtomobile, kombije, nadzor mestnega upravljanja, vozila za reševanje v sili, tovorni avto, avtobus, taksi in druge različne vrste vozil, podzemne železnice, železnice ali ladje.