Način preprečevanja zastajanja prometa

- Oct 26, 2018 -

Način za preprečevanje prometnih zastojev


Naraščajoče število cestnih vozil je bolj nagnjenih k prometnim težavam. Manjša je verjetnost, da bo prometna policija pošiljala v nadzor prometa v mestu. Kakšen je boljši način za preprečevanje prometnih zastojev?

Varnostna kamera Gatesea na sončni pogon je opremljena z inteligentno platformo za analizo. Inteligentna platforma za analizo na podlagi prometa je namenjena predvsem izboljšanju funkcij obstoječih nadzornih virov oddelkov prometne policije.

Še več, pridobiva informacije, ki vključujejo pretok vozila, povprečno dolžino čakalne vrste, nasičenost, razmerje zasedenosti časa, povprečno hitrost vozila, razmik med glavami vozila, gostoto voznega pasu, zmogljivost voznega pasu in povprečno časovno razmestitev glave vozila; sistem lahko razlikuje tipe vozil (vključno z majhnimi vozili, srednje velikimi vozili in velikimi vozili), razdeliti tok vozila glede na tipe vozil in uresničiti dinamično zaznavanje pretoka vozila.

Z eno besedo, varnostna kamera Gatesea na sončni pogon lahko policiji pomaga pri pridobivanju podrobnosti o cesti. To je najboljši način za oboje.