Sončna 4G kamera in gozdna zaščita

- Nov 09, 2017 -

Obstajata dve vrsti protipožarne zaščite, ena je človeška obramba in ena tehnična obramba. Človekova obramba mora imeti opazovalni stolp spremljanje, skozi opazovalno ploščad opazovati pojav gozdnega ognja, določiti lokacijo ognja , prijavite ogenj, njene prednosti so pokritost večja, učinek je boljši. Pomanjkanje življenjskih pogojev na oddaljenih gozdnih območjih brez stražnice, njene opazovalne učinke so omejene s topografijo, z majhno pokritostjo, mrtvimi koti in praznimi površinami, ki ne morejo opazovati. Nemogoče je opazovati velika območja požara, preostalega ognja in podzemnega ognja. Grom in strele ni mogoče videti, opazovanje je metoda, ki je odvisna od izkušenj v razgledu. Točnost je nizka in napaka je velika. Drugim ljudem ogrožajo strele, divje živali in gozdni encefalitis.

Tehnična obramba, je, da uporabite 4g brezžično omrežno kamero, daljinsko spremljanje, po namestitvi kamere, ni mogoče spremljati razdalje spremljanje gozdov, ne glede na to, kako daleč, dokler je ogenj, lahko vidimo v centru za spremljanje, najti ogenj pravočasen alarm, obvestite najbližje osebje za gašenje požarov.

Največja prednost fotoaparata Solar 4G je brez nadzora, varnega, varstva okolja in varčevanja z energijo. To je najboljša izbira za preprečevanje gozdnih požarov in najboljše orodje za preprečevanje požarov!