Vodnik za nakupovanje sončnih žarkov

- Oct 26, 2018 -

Vodnik za nakupovanje sončnih žarkov

微信图片_20181026162553

Zdi se, da je najboljša sončna svetloba, obstaja veliko dejavnikov, ki jih je treba upoštevati. Zdi se, da ni lahka naloga, da bi našli pravo, ki bi lahko zadovoljila vaše potrebe. Pripravili smo seznam nekaterih razlogov za iskanje sončnih žarometov na prostem.


1. Območje osvetlitve:


Prva stvar, ki jo morate upoštevati, je, če nameravate uporabiti sončno svetlobo za osvetlitev. Območje, ki ga potrebujete za osvetlitev, določa vrsto sončnih žarometov, ki jih lahko izberete. To prav tako določa zahteve trajnosti in svetlosti. Pravzaprav, tam za nekatere, ki lahko uporabijo eno za osvetlitev vaših vhodnih vrat. In nekatere poplavne luči imajo tudi senzor gibanja, ki lahko samodejno vklopi svetlobo, če se nekdo približuje vhodnim vratom. Vhodna vrata so le majhno območje, zato je dovolj majhna poplavna svetloba. Vendar, če morate osvetliti veliko območje okoli vaše hiše, je velika izbira dobra svetloba. Potem, pred nakupom, morate poznati celotno velikost območja, ki ga potrebujete za osvetlitev.


2. Vrste luči:


Na trgu obstaja več vrst sončnih poplavnih luči, ki jih lahko izbirate, vključno z varnostjo, pokrajino, all-in-one, senzorji gibanja in zunanjimi žarometi za sončno svetlobo. Sončne varnostne poplavne svetilke se pogosto uporabljajo in so najbolj priljubljene Danes se razlikujejo od drugih vrst in so opremljene s senzorjem gibanja, ki lahko vklopi luči, če zazna katero koli gibanje. Nekateri modeli vam omogočajo, da prilagodite svojo občutljivost, ki lahko izboljša njegovo natančnost in podaljša njegovo obstojnost. Hibridna zasnova je smiselna. Hibridna zasnova je smiselna. Če je vreme na primer slabo, baterije ni mogoče polniti v celoti. V tej situaciji lahko za napajanje svetlobe uporabite ožičen kabel Power, ne glede na to, kakšno je vreme, hibridna poplavna luč lahko deluje. Druga vrsta je poplavna svetilka z zunanjim solarnim panelom. Ločeno solarno ploščo lahko postavite daleč stran od poplave. Ali lahko na primer postavite sončno ploščo na streho, da čez dan dobite več sonca, da napolnite baterije.


3. Lahka raven:


Izberete si poplavno svetlobo predvsem zato, ker je dovolj lahka in količina svetlobe, ki jo poplava lahko povzroči, je resnično pomembna. Na primer, poplavna svetloba, ki jo izberete, ne more pokrivati celotne trate, zato boste morda morali kupiti dodatno. To je izguba denarja. Lumeni se uporabljajo za merjenje svetlosti svetlobe. Na primer, sveča lahko proizvede le okoli 12 lumnov svetlobe. Na splošno lahko 23-vatna žarnica proizvede približno 1.500 lumnov svetlobe. Bodite pozorni na izhod oksidov in se odločite, ali lahko luč, ki ga izberete, pokriva območje, ki ga nameravate osvetliti.


4. Trajnost:


Zelo pomembno je tudi potencial solarnih poplavnih luči. Vodotesne poplavne luči so zasnovane za montažo na zunaj, morajo imeti višjo kakovost in vzdržljivost kot druge univerzalne poplavne luči. Če potrebujete vrhunsko kakovost, naj bo tisti, ki ga izberete, varen pred vremenskimi vplivi, imeti trajno svetlobo in kovinsko ohišje. Vrhunske luči lahko prenesejo vse slabe vremenske razmere in jih celo lahko uporabijo v hladnih zimah. Če pa živite na območju, kjer je dobro podnebje, vam ni treba kupiti drage in rahlo cenovno sončno poplavno svetlobo je dovolj.


5. Velikost:


LED žarnice so ponavadi zelo majhne, tako da se v poplavni svetlobi zavzamejo le malo prostora. Vendar so nekatere luči ponavadi velike zaradi drugih velikih komponent. Zato morate upoštevati ta dejavnik, ko ga izberete. In potrebujete, kjer morate postaviti poplavno svetlobo in koliko prostora je na voljo. Na splošno so sončne poplavne luči majhne kot 5 x 5 palcev ali velike kot 20 x 20 palcev. Sončne celice pa lahko zasedejo veliko prostora. Če je to večnamenska enota, jo morate upoštevati. Če je sončna plošča snemljiva, morate razmisliti tudi, kje ga namestite.