Kako preprečiti izgubo naftnih in plinskih dejavnosti?

- Sep 13, 2018 -

Kako preprečiti izgubo naftnih in plinskih dejavnosti?

ključne besede: Oil & Gas, rudarstvo, nadzorne kamere, sistem varnostnih kamer, črpalka, Gatesea


Kot vsi vemo, mora biti vsak postopek zbiranja nafte, plina ali rudarskih materialov previden in zahteva ločen sistem za proizvodnjo električne energije. zato je zaščita ključna težava. Da bi rešili ta problem, je Gatesea ustvaril 24/7 brezžične nadzorne kamere, zasnovane za ostra okolja, s čvrstimi vremenskimi obremenitvami v zaprtih prostorih z IP67. Je popolnoma samostojen, s kratkim kablom na vključeno solarno ploščo.

Industrija nafte in plina ima veliko območje na oddaljenih lokacijah. Ni lahko preveriti vseh skritih nevarnosti, verjetnost nepričakovanih kršitev varnosti pa je velika. Gatesea ponuja zelo potrebne vizualne informacije o mestu; ki se giblje od, če poznaš prekinitev glave črpalke, če se je ventil premaknil, tovornjak ali vozilo vstopil v premoženje. Če pride do nesreče, se senzor gibanja takoj začne fotografirati dogodek, ko se pojavi. Video posnetke in slike so takoj poslani v programsko opremo za nadzor kamere v oblaku, ki jo lahko pregledajo službe za varnost podjetja ali kdor je odgovoren za to določeno lokacijo. Programska oprema ima nalogo obveščanja policije.

Sistemi za oddaljeno varnostno kamero so zdaj na voljo in cenovno dostopna realnost, ki bo industriji nafte in plina shranila na tisoče dolarjev, ki so bili prej izgubljeni v nadzemnih vodah, obiskali krajevne obiske in nepričakovane kršitve varnosti.

219612503762997588.jpg364055863062495267.jpg