5 razlogov za uporabo Gatesea LED sončne poplavne luči za varnost

- Oct 23, 2018 -

5 razlogov za uporabo Gatesea LED sončne poplavne luči za varnostSlika za sončne poplavne svetilke


LED sončne poplavne luči so vse bolj priljubljene, saj zagotavljajo osvetlitev na najbolj oddaljenih lokacijah, da zagotovijo varnost. Gatesea sončne poplavne svetilke lahko namestite skoraj v katero koli lokacijo brez potrebe po običajnem napajanju. V nadaljevanju je pet razlogov za njihovo izvedbo.


1. Prepričajte se o jasni prepoznavnosti območij z razdalje, da bi videli kogar koli, ki se giblje v okolici ali okoli njega.

To lahko dosežete tako, da luči delujejo celo noč ali z uporabo detektorja gibanja. Motion zagotavlja enake stopnje zaščite; vendar pa omogoča veliko manj porabe energije, saj bodo luči delovale le, če se bo nekaj premaknilo na območju. Detektiv, luči se prižgejo za določen čas in omogočajo, da nekdo vidno vidi, kaj je zaznalo detektorje gibanja. Ostaja svetla 30 sekund in se preklopi nazaj v način Dim, če ni zaznano nobeno nadaljnje gibanje


2. Izkoristite potencialne skrivne kraje okoli poti, ki jih potujejo pešci.

Sončne poplavne luči lahko osvetlijo celotno območje in odstranijo skrivališča okoli poti, ki jih morajo pešci voziti. Njihova širina svetlobe je običajno veliko večja in pušča manj prostora v temi. To lahko zagotovi dodatno varnost in zaščito pešcem na katerem koli področju, ne glede na to, ali gre hoje v parku, proti parkirišču ali po uličici.


3.Oporabite druge varnostne naprave, kot so fotoaparati na območju.

LED luči omogočajo tudi boljšo osvetlitev kamer, da vizualno vidijo, kaj je na območju v določenem času. Sončne LED reflektorji lahko delujejo na nižji ravni svetlobe za uporabo fotoaparata in nato preklopijo na močno svetlobo, ko se aktivira gibanje, da se poveča vidnost in razdalja pogleda kamere. To bi zagotovilo, da bo varnost na območju popolnoma vidna, kaj se dogaja na določeni lokaciji v točno določenem času. Lahko celo združite sončne celice s poplavnimi žarki in varnostno kamero v eno.


4.sceniranje in označite, ali kdor premaga vašo lastnino

Odvračanje kriminala je največja vloga, ki jo nudi LED varnostna luč in sončna sila omogoča, da delujejo tudi, ko je moč zunaj. Kriminalci niso znani za delovanje, kjer jih je mogoče zlahka ujeti, in osvetlijo območje z dobrimi LED svetilkami, ki delujejo ne glede na to, kaj bo pomagalo preprečiti kriminal na območju in tudi omogočiti lažje prepoznavanje, če bi se nekaj zgodilo.


5.Nazivite nočni promet pešcev in občutek varnosti.

Zagotavljanje dodatne varnosti in zaščite z osvetlitvijo območja lahko poveča promet pešcev in ljudi na tem območju občutek varnosti in varnosti. Za lastnike podjetij je to koristno dvakrat; najprej s povečanjem prometa strank in drugič s povečano varnostjo zaposlenih. Če kupci menijo, da je vaša organizacija zagotovila razsvetljavo in ustvarila varen kraj za obisk, bodo bolj primerne za vrnitev. Za zaposlene zagotavlja občutek dobrega počutja, da je delodajalec zagotovil potrebno razsvetljavo, da bi zagotovil njihovo varnost in se počutil, da je njihova varnost glavna prednostna naloga. Poleg tega je sončna poplavna svetloba idealna za parkirišča, odlomke, ulice, skupnosti , travnik, vrtovi, kmetije itd.


Ali veste, kateri drugi razlogi bi morali uporabljati LED sončne poplavne luči za varnost?

izmenjava in razprava!