Prednosti varnostnih kamer Gatesea Solar Powered

- Sep 21, 2018 -

Prednosti varnostnih kamer Gatesea Solar Powered

Naš sistem Gatesea, brezžični mobilni fotoaparat, napaja sonce in zahteva samo celični signal, da deluje samostojno kjerkoli na svetu 24/7/365! Opremljen z notranjo baterijo, je Gatesea zasnovan za najhujše okoljske nevarnosti, hkrati pa nudi trenutne video in slike z vašega oddaljenega varnega mesta tudi v primeru zatemnitve.


Poglejmo si prednosti varnostnih fotoaparatov Gatesea na sončni pogon, da vidimo, kaj lahko pričakujete od njih.


1. Prilagodljive lokacije

Varnostna kamera na sončni pogon ne potrebuje nobenega kabla in omrežja. Zato ga je mogoče uporabljati v različnih aplikacijah nadzora, kot so oddaljena mesta ali geografsko zahtevna okolja.

Tipična mesta, na katerih lahko namestite nadzorno kamero na sončno energijo, vključujejo, vendar niso omejena na vaše počitniške hiše, hale, gradbišča, vinograde, kmetije, skednje, čolne, skladišča, RV itd.

2. Enostavna namestitev in premikanje

Brezžični varnostni fotoaparati s sončno energijo, ki so na voljo v solariju, se hitro namestijo na poljubnih lokacijah, ki jih želite, saj vam ni treba zagnati nobenih neurejenih kablov ali vrtalnih vlog, kar je precej stroškovno učinkovita varnostna možnost. Prav tako imate pravico premikati vaše sončne varnostne kamere, ko projekt napreduje ali dokonča ali ko se preselite na drugo mesto.

Še bolje, preprosto lahko premaknete vaše sončne varnostne kamere, ko projekt napreduje ali dokonča in vzame vaše sončne kamere IP na novo spletno mesto.

3. Okolju prijazno

S sončno svetlobo, ki jo je mogoče obnoviti, sončne kamere ne bodo uničile okolja ali povzročale kakršnega koli onesnaženja, kot to storijo odpadne baterije in baterije za enkratno uporabo.

Še več, ustvarjanje infrastrukture za podporo tradicionalnim nadzornim sistemom je moteče. Nadzorni kameri na sončno energijo ne potrebujejo nobene infrastrukture in lahko dovolijo, da se ohranijo mokrišča.

4. Dnevno in nočno spremljanje

Kot je pojasnjeno zgoraj, lahko sončne celice brezžične varnostne IP kamere napajajo polnilne baterije ponoči, ko sončna svetloba ni na voljo.

5. Preprosto za lestvico

Varnostne kamere na sončno energijo prihajajo tudi kot prilagodljiva in prilagodljiva rešitev, če želite kasneje dodati še dve ali tri dodatne kamere.

1.jpg