Sunwebcam sončna brezžična varnostna kamera

- Mar 14, 2018 -

Stopnja za nastavitev varnostnih kamer je odvisna od tega, kakšen sončni brezžični varnostni fotoaparat vam želi, funkcije, ki jih razmišljate, kot so daljinsko sledenje z uporabo pametnih telefonov in tabličnih računalnikov ter nazadnje vrsta varnih videokamer, ki jih želite nastaviti okrog vaše pisarne ali doma.

1.jpg

Sončna kamera 3G / 4G s sončno energijo


Ali naj kupim sončni brezžični varnostni fotoaparat?

Za lokacije, ki so celo več kot 40 čevljev, boste potrebovali solarno brezžično varnostno kamero z nastavljivo lečo ali poravnano lečo objektiva. Vidite lahko kar četrto miljo, odvisno od tega, kateri objektiv boste uporabili, vendar boste imeli bolj ozek pogled. Lahko celo uporabite PTZ cam, ki jo lahko premikate in povečate na določeno mesto. Prepričajte se, da videokamere ustrezate s pravilnim objektivom, da bi dobili posebne informacije, kot so oznake in obrazi avtomobilov, ko se avtomobili vlečejo v veliko. Sunwebcam sončna kamera 4G ima samodejno zaznavanje in nočni vid, vam bo poslala e-pošto Ko se na sliki prikaže nekdo, vas bo poslal e-poštno opozorilo.


Analogni ali osnovni varnostni elektronski fotoaparati visoke ločljivosti vam pravzaprav ponujajo iste informacije kot IP video kamere glede na dolžino, ki jo vzamete po konceptu pozicioniranja. Če poskušate pokriti vrata ali prehod, tudi z elektronsko kamero z nizko ločljivostjo, boste dobili odlične fotografije, če je videokamera postavljena v 15 čevljev od natančno tisto, kar se pripravite za kritje. V primeru, da bi morali še bolj navesti približno 40 čevljev, boste morali uporabiti sončni brezžični varnostni fotoaparat z večjo ločljivostjo sončne svetlobe. Še vedno boste dobili obrazne funkcije, tetovaže in druge malo informacij.

2.jpg

Sunwebcam 3G / 4G sončna Powered PTZ kamera


2 osnovna navodila za varnostne elektronske kamere so pozicioniranje in funkcija. IP video kamere so fantastične, v primeru nakupa višjih modelov lahko pokrijete več lokacije in si ogledate več informacij iz obsega, pomena, lahko pokrijete več lokacije z manj video kamerami. Slaba stran za elektronske kamere IP je strošek za elektronsko kamero in zastoje v omrežju. Dober IP kamero se lahko razlikuje od $ 150 do $ 400, medtem ko se lahko večji IP elektronski fotoaparat razlikuje od $ 500 do $ 1.200. IP kamere so poleg tega spletni prašiči. Pri priložnostih, ki jih imate na rutinskem spletnem mestu DSL ali visokokakovostnem spletu na vašem mestu, bodite pripravljeni prenesti zmerno spletno povezavo. Toda naš sončni fotoaparat sončne 4G kamere ima lokacijo kartice SIM, ki omogoča camu signal vsak trenutek. Tako lahko vedno prejemate slike in video na vašem telefonu.

Preberite več o sončni fotoaparat sončne kamere: http://www.gatesea.com .