Sončna kamera 3G / 4G s sončno energijo

- Mar 13, 2018 -

Varnostna kamere na sončni pogon so zdaj konec. Vsepovsod gledate, nenehno se zdi, da je vsaj ena presenetljiva video kamera, ki nadzoruje lokacijo in za odličen dejavnik. varnostne elektronske kamere zabeležejo vse, kar se dogaja, neprestano pazi na lokacijo in ponuja idealno dokazilo, če se nekaj dogaja znotraj njenega pogleda.

图片1.png 

Sončna kamera 3G / 4G s sončno energijo

 

Ker varnostne kamne napredujejo pri inovacijah, so na koncu bolj prevladujoče. Na bankah in drugih lokacijah podjetij se ne odkrijejo preprosto; celo hiše uporabljajo videokamere v zaprtem krogu (CCTV), ki zagotavljajo varnost in varnost lastnikov lastnikov. Ta objava vas bo usmerila v pridobivanje idealnega tipa sončne kamere 3G / 4G sončne celice za vaš dom.

 

 

Najsodobnejša mesta za varnostne elektronske kamere

Na primer, kroglice za oblikovanje krogel uporablja ohišje, ki je odporno na vremenske vplive, in lahko vidi približno 35 čevljev in ima vidni kot 70 stopinj, zaradi česar je najboljši kot, ki ga lahko elektronska kamera doseže brez napačne slike. Infrardeče kamere lahko vidijo tudi v temi, učinkovito pri gledanju kar 25 metrov, morda še dlje z nekaj svetlobe. Dnevna / nočna video kamera je povsem nova vrsta kamere, ki uporablja dodaten občutljiv slikovni čip, ki omogoča, da se pri slabih svetlobnih pogojih, celo veliko bolje kot infrardeče kamere, lahko obstoj stekla vpliva na ločljivost sliko. Video kamere, ki so nameščene na C, je mogoče spremeniti in glede na leče, ki jih uporablja, lahko povečate na določeno mesto. Nazadnje, elektronski fotoaparati tipa kupole so najtežji in učinkoviti pri zadrževanju proti udarcu iz vodoravnega nivoja IP65.

 

Da bi zagotovili optimalno zaščito, morate razumeti, kje postaviti varnostne elektronske fotoaparate, skupaj s katero sončne kamere 3G / 4G izkorišča to lokacijo. Vstopnice so dober primer, še posebej, če lahko kamera dobi slike z visoko ločljivostjo. To omogoča videokamero, da posname obraze vseh, ki hodijo. Po drugi strani pa lahko elektronske kamere, ki vidijo velike kote, koristijo lokacijam, v katerih se pojavi velika aktivnost, skupaj z lokacijami, v katerih se nahajajo cenjene lastnine.

 

Obstajajo različne vrste varnostnih kamer, ki jih lahko izberete. Nekaj od teh je sestavljeno iz oblikovanja bulletov, infrardečih, dan / noč, C-mount in kupolastih video kamer. Vsaka od njih ima svoje lastne funkcije, ki jih ločujejo med seboj, kar je približno vaši lastni izbiri.

 

 

Črno-bela ali barva?

Barvna ločljivost je prav tako ključnega pomena za vaš sončni fotoaparat 3G / 4G sončne celice. Črno-bele ločljivostne kamere so bolj učinkovite in lahko vidijo veliko bolje na lokacijah z malo svetlobe. Videokamere z ločljivostjo barv na drugi strani imajo možnost, da ponudijo celovitejšo sliko lokacije, kar vam omogoča, da veliko bolje določite posameznike. To je predvsem skrb proračunskega načrta, vendar je nekaj vredno razmišljati.

图片2.png 

Sončna kamera 3G / 4G s sončno energijo

Brezžično ali težko ožičeno?

Obe vrsti video kamere za varnost dobijo delo narediti pozoren na preprosto veliko, vendar je to prav tako nekaj, da razmisli. Upoštevajte, da so brezžične kamere bolj prenosne, neopazne in preprostejše za nastavitev, medtem ko so trde vezane elektronske kamere bolj fiksne, idealne za pozicioniranje na lokacijah, ki zahtevajo dosledno gledanje.

Druge stvari, o katerih bi si mislili

 

Medtem ko iščete sončne kamere s sončno kamero 3G / 4G na www.gatesea.com, upoštevajte številne funkcije, ki bi jih lahko uporabili tudi vaši kameri, na primer zvok, nočni pogled in ujamete še časovne zamike. Prav tako lahko TELEVISION nastavite, da dobite vir vaših elektronskih fotoaparatov in uporabite gibanje, ki pobere inovacije, da hitro spremenite svoj TELEVISION kanal na elektronsko kamero ali če televizijski sprejemnik dejansko ni v uporabi, nastavite videorekorder, da takoj posnamete video ko je najdeno gibanje. To je mogoče tudi s spletno povezavo, ki vam omogoča ogled videoposnetka iz vašega računalniškega sistema ali morda pošiljate e-pošto, ki prikaže obvestilo o vseh dejavnostih, posnetih na videoposnetku.

 

Lahko celo psyche prepustnice z lažno spremljanje video kamere. To je stroškovno učinkovita metoda zastrašujočih posameznikov, da poskušajo kaj v svoji hiši, ki oddajajo vtis, da ima vaš dom nadzorni sistem. Seveda, to je samo, če lahko plačate za pravo sončne kamere 3G / 4G sončne energije kamere.