图片6.jpg


KDO SMO
Sunwebcamje varnost fotoaparat blagovno znamko pod GATESEA tehnologije,s poudarkom na višavje in proizvodnihodVisokozmogljivo 4G / 3G/ŽENKA IP kamere & sončen sila prostem brezžične varnostne kamerev svetu. Sunwebcam je bil razvit in patentiran nizke porabe, brezžične strojne opreme in oblak software, ki omogoča end-to-end solar powered sistemov, ki so polovico stroškov alternativ in veliko lažje namestiti in upravljati. Smo na trgu naših izdelkov v gradbeništvu, varnosti mesta, industrijska avtomatizacija, nafte in plina, kmetijstvo, kazenskega pregona in spremljanja okolja.


Naše tovarne

GateSea Tech sodeloval s sever glavnih univerzah za gojenje talent, uspešno spremenila najnovejšo tehnologijo sončne fotonapetostne in brezžično kamero v prednosti izdelkov, 8 podiplomcev in 25 dodiplomskih strokovnjaki dela za GateSea Tech višavje ekipa, več kot 8 % prihodkov podjetja je bilo vloženega v tem oddelku vsako leto, GateSea Tech ustvarila 20 patentne prijave za novo izum v samo eno leto v 2015.


1(001).jpg7(001).jpg


2(001).jpg3(001).jpg


4(001).jpg5(001).jpg


6(001).jpg8(001).jpg


9(001).jpg10(001).jpg


Ekipe in projekte

Kujemo projekti vključujejo:

Projekt osnova postaja spremljanje - China Mobile sporočilo sodelovanje

Spremljanje projekta kmetijskih - kitajske akademije Sciencese

Spremljanje projekta kmetijskih - Peking Normal University

Projekt gradnje spremljanje - junij hua nepremičnin

Projekt za gradnjo spremljanje (OEM kamero in platformo)-slavni varnost raztopina družba

Projekt okoljske Mnitoring-nedoločni zaimek varnost raztopina družba


Naš izdelek

KAJ NUDIMO
Solar powered prostem brezžične varnostne kamere
Sunwebcam prodaja, in podpira 3G / 4G/WIFI IP visoko delovanje fotoaparata z sončne energije možnosti za različne aplikacije.
Po meri in OEM rešitve
Z veseljem razpravljali programe po meri in konfiguracije, da vaš projekt uspešen.


Uporabe proizvoda

Smo na trgu naših izdelkov v gradbeništvu, varnosti mesta, industrijska avtomatizacija, nafte in plina, kmetijstvo, kazenskega pregona in spremljanja okolja.


Naš certifikat

Vse izdelke je minilo Kitajska obvezno certificiranje (CCC) predpisi, nekaj izdelkov je bila certifikatom CE, UL in FCC predpisi.

Izdelek patenta, vključno s stopnjo nepremočljiv IP67, Patent za izum (baterije), vzorec izdelka (Design).


Proizvodnja opreme

Z najbolj naprednih Nemčija znamk fotovoltaičnih sončnih kolektorjev, laminiranje machine, sončne celice laserski razrez stroj, visoko natančnost čip sortiranje stroj, Siemens širokopasovnih impulz staranje linijo, podjetje letno zmogljivost dosegel maksimalno produktivnost 1.7MW fotonapetostni modul in nizov 5,000 sončne kamero.


Proizvodni trg

Navdih za novo vizijo

Vi ste opazili, je netkani vrečko tiskani "strokovno sončne kamero in rešitev Fabrika" se pojavi v vseh naših mest projekta, je sledila GateSea Tech inženirjev po vsej kitajski, tudi za tuje izdelave spletnih strani... Po prehodni stop na vsakem mestu, smo levo slavni sončne kamero, potem se pripraviš za naslednjo destinacijo. Je navadne, tako kot nas vendar čutite naše enostavno sreče, vztrajno zavzemati za odgovornost, boste lahko izvedeli veliko izjemne lastnosti ko veste več o nas, smo vedno na poti za okolju prijazne svetu, in smo resnično hvaležni za vaš spremljevalec.


Naše storitve

Naš višavje oddelek sestavlja ekipo strokovnjakov, ki imajo več kot 15 let izkušenj v programsko opremo in se spreminja razvoj strojne industrije in dobro na po meri in OEM rešitve vključujejo:

· Prilagoditev konfiguracije kamero

· Konfiguracija po meri

· Funkcij po meri

· Prenosen uporaba prilagoditev

Po meri in blagovno znamko uporabniških vmesnikov

Podpora za posebno področje uporabe

Datum analitike in alarmne funkcije

· Oblak storitev dostopa do prilagoditev

图片7.png  
 
KDO SMO
Naš oddelek višavje sestavljajo ekipo strokovnjakov, ki imajo več kot 15 let izkušenj na področju programske in strojne opreme developmentin varnostne kamere in cilj zagotavljanje najnovejših inovativnih izdelkov in tehnologij, po konkurenčnih cenah.
图片8.png 
 MOČNO TEHNIČNO EKIPO
Nudimo močno tehnično podporo po meri in OEM rešitve, posebno za gradnjo, nafte in plina, kmetijstvo in okolje, spremljanje projektov.
图片9.png

 
PATENTIRANE TEHNOLOGIJE
Dosežke pri zmanjševanju porabe kamere in pametno zaračunavanje sončne baterije. To je sončne energije, zanesljivo, učinkovito, in veliko cenejši od sedanje generacije sistemov.
图片10.png  
 
DOSTOPNI CENI
Sunwebcam profesionalni mestu kamere so polovico stroškov alternativ. Resno, glejte primerjava tukaj.


ZAKAJ IZBRATI NAS?

Sunwebcam je a nov zarod od strani kamere. Obstajajo 3 razlogi za domnevo, da Sunwebcam:
·Patentirane tehnologije-dosežke pri zmanjševanju porabe kamere in pametno zaračunavanje sončne baterije. To je sončne energije, zanesljivo, učinkovito, in veliko cenejši od sedanje generacije sistemov.

·Potrdila-IP67 Nepremočljiv stopnja Patent za izum (baterije) vzorec za oblikovanje izdelka.

·Močno tehnično ekipo-zagotavlja močno tehnično podporo po meri in OEM rešitve, posebno za gradbeništvo, nafte in plina, kmetijstvo, električna moč omrežje varnost in okoljsko spremljanje projektov.

·Dostopni ceni-Sunwebcam profesionalni mestu kamere so polovico stroškov alternativ. Resno, glejte primerjava tukaj.


Smo trenutno iščejo nove partnerje kanalov in pozdravil priložnost, da slišim od družbe, ki bi želeli prodati naših izdelkov v svoje lastne poti. Se obrnite na nas z emailinginfo@sunwebcam.comali za nadaljnje oblikovanje cen ali tehnične informacije kliče +86 76087808162.